fbpx

We won the European Blues Challenge 2022!

Wow! What a trip! We drove all the way from The Netherlands to Malmö, even got a flat tire on the road, but returned home with this beautiful prize. Thanks to all of you who donated to the crowdfunding! Here you can watch the show we played and there is also a video of the encore we did after the prize ceremony, where Janne improvised a lyric about our journey!

There ain’t always much to say

when the sun is shining, light your way

but I’ve learned to keep walking, keep on going night and day

even when I feel a little lost

I know I can always count on my friend, my lovers and my guts

 

It’s been quite a hell of a ride

to get all the way from The Netherlands to here

we actually got a flat tire halfway somewhere in Denmark

oh, there we stood for one and half hour

waiting, waiting for a guy called Steve

and then he, he fixed our tire

and we were one the leave, again

sometimes all you gotta do is

count on your lovers, your guts and your friends!”

European Blues Challenge 2022

Op 4 juni nemen wij deel aan de Europese Blues Challenge! Met trots representeren wij ons land na het winnen van de Dutch Blues Challenge in 2019. Door de pandemie werd de EBC meermaals verschoven, van Nederland naar Polen en nu uiteindelijk naar Zweden! We gaan er alles aan doen om die prijs in de wacht te slepen en pakken daarom flink uit: we nemen onze blazerssectie mee!

Helaas is een tripje naar Zweden niet goedkoop, zeker niet met een achtkoppige band en 2 crewleden. Daarom hebben we deze crowdfunding opgezet om onze deelname aan de EBC mogelijk te maken. Help je mee? Let’s go to Malmö!!

Kijkje terug in de tijd!

Neem een kijkje achter de schermen bij onze deelname aan de Dutch Blues Challenge in 2019! Vooral ook leuk voor onze jonge koppies 😄

Bekijk hier de set die we speelden tijdens de IBC in Memphis, TN!

Voortgang

Opgehaald bedrag: € 3352,00

Doelbedrag

We hebben ons doelbedrag van €2500,- gehaald! De kosten van onze reis zijn nu gedekt. Dankjulliewel!!

Nieuw streefbedrag: €3500,-. Daarmee kunnen we onze blazers een fatsoenlijke gage aanbieden voor hun deelname en onvoorziene kosten dekken, zoals de tolwegen. Alle overige donaties gaan in de pot voor het nieuwe album en zullen gebruikt worden voor het huren van een opnamestudio!

We vinden transparantie belangrijk, en delen daarom een overzicht van de kosten. De grootste kostenpot is uiteraard het vervoer. De dag na de EBC spelen wij op het Grolsch Blues Festival in Schöppingen. We moeten daar al om 12:00 aanwezig zijn en rijden dus in de nacht naar Duitsland. Gelukkig hebben we een comfortabele bus kunnen huren waarin onze bandleden kunnen slapen!

Vervolgens huren we een huisje waar we met z’n 10en verblijven in Malmö. De blazers reizen met het vliegtuig. Zo komen we op het volgende:

  • Huur bus en brandstof: €1175
  • Verblijf: €550
  • Vliegtickets: €490
  • Eten & drinken: €285
  • Totaal: €2500

De deelname van de blazers aan deze reis is vrijwillig, maar wij willen hen graag een (desnoods klein) gage aanbieden. Tenslotte horen professionele muzikanten ook te kunnen leven van hun beroep 😉 Ons doelbedrag is dan ook €2500 om alle kosten te dekken, maar we hopen wat meer op te halen!

Voorproefje

In onderstaande video hoor je hoe dat dan precies klinkt met die blazers erbij. Dit nummer gaan we overigens ook spelen in Malmö!