fbpx

Harlem Lake Acoustic - sessie 2

sat03jul20:00sat21:30Harlem Lake Acoustic - sessie 220:00 - 21:30

Event Details

In juli speelt Harlem Lake haar eerste live concerten met publiek! Weliswaar voor 30 man maar daarom zullen er 4 concerten worden gegeven. Een thuiswedstrijd, want de concerten vinden plaats in de repetitieruimte van de band die is omgetoverd tot een ware juke joint: Loods 4 en bevindt zich midden in de Haarlemmermeerpolder. Niet voor niets refereert de (nieuwe) bandnaam dan ook naar de roots van de band.

Die thuisbasis, in welke vorm dan ook, is een terugkerend thema in hun muziek. Je plek proberen te vinden in de wereld, zelfreflectie, je (leren) verhouden tot anderen, liefde(sverdriet) en verlies; ieder mens maakt dit wel mee, maar niet ieder mens besluit om kracht te putten uit die ervaringen en daarvan te leren.
Dat is wat Harlem Lake zo bijzonder maakt: het gaat niet alleen maar over het zware leven, maar juist ook over de lessen die een mens daaruit kan halen. Harlem Lake gaat over pijn én hoop.

In de zomer van 2021 verschijnt een reeks singles, gevolgd door een debuutplaat in oktober. Als jongste generatie muzikanten hebben zij een groot geluk met ontzettend veel invloedrijke voorgangers. Desondanks weet Harlem Lake een unieke stempel te drukken op de bluesrock muziek. De verhalende gitaar van Sonny Ray, de oprechte teksten en grootse stem van Janne Timmer en de wereldse arrangementen van toetsenist Dave Warmerdam maken deze band tot een bijzondere live ervaring. Samen met Rick Van de Voort op drums en Lars Hoogland op contrabas brengen zij hun nieuwe werk, aangevuld met DWB songs en andere blues nummers zoals nog niet eerder gehoord: akoestisch en puur. 

Deur: 19:30 uur
Locatie: Loods 4, Lisserbroek*

Bereikbaarheid: auto / fiets of openbaar vervoer + 20 minuten wandelen
Parkeren: gratis op terrein
Ticketprijs: €20,- incl. welkomstdrankje

Time

(Saturday) 20:00 - 21:30

Location

LOODS 4