fbpx

DWB Family & Friends Loodsconcert

fri26jun20:15DWB Family & Friends Loodsconcert20:15

Event Details

Besloten concert voor DWB Familymembers & Friends.

Besloten concert voor DWB Familymembers & Friends.

Zoals eerder op Facebook vermeld, gaan wij deze maand weer een start maken met optreden! Hierbij een update over deze ‘juni shows’! In verband met de maatregelen kunnen wij nu nog niet als band het land doorreizen omdat we in onze bus geen afstand kunnen houden. Echter bevindt onze studio zich in een grote loods, die wij nu gaan ombouwen tot concertruimte waar wij genoeg ruimte hebben om 30 gasten veilig te ontvangen! Deze loods bevindt zich in de buurt van Lisse.

Wij willen uw aandacht vragen voor het volgende:

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, hebben we besloten om de toegang tot de concerten exclusief* te maken voor de Dave Warmerdam Band Familie.

Wat is de Dave Warmerdam Band Familie?
We leven in een vreemde tijd waarin we steeds meer verwijderd zijn van elkaar. We hebben wel contact via Social Media maar we missen allemaal natuurlijk dat gevoel van eenheid en saamhorigheid wanneer we samen uit ons dak gaan bij een concert! Wij wilden dat gevoel van saamhorigheid een naam geven en willen u daarom uitnodigen om onderdeel te worden van onze DWB Familie!
Alle Familieleden doen een jaarlijkse donatie waarmee wij onze mooie plannen kunnen verwezenlijken en jullie zijn de eerste die daar toegang tot krijgen!

Wat zijn onze plannen?

 1. Spelen! In November 2020 zullen wij een Try-Out show spelen. Deze Try-Out gaan wij professioneel vastleggen en opsturen naar mooie grote festivals om hen te overtuigen ons te boeken voor 2021! We willen met deze show het gaafste concert neerzetten wat die festivals in 2021 op hun podia hebben staan: met achtergrondzangeressen, blazers, percussie én als kers op de taart een unieke lichtshow! Echter kost het vastleggen van de show, het ontwerpen van de lichtshow en het arrangeren van de nummers voor zoveel extra musici erg veel tijd en geld.
 2. Opnemen! We zijn druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers voor ons volgende album. De meeste nummers zijn al af maar moeten nog gearrangeerd worden. De kosten zitten vooral in de opnamestudio, de cover art, promotie en het inhuren van apparatuur & musici. Hierin zal ook een deel van donaties geïnvesteerd worden!
 3. Vastleggen! Wij willen vaker een cameraman meenemen naar mooie optredens zodat wij achteraf videomateriaal met jullie kunnen delen!

Wat krijgt u in ruil voor uw Familielidmaatschap?

 1. Wij nodigen u uit voor een “Loodsconcert” in Lisserbroek. Wij hebben een bedrijfsruimte zo ingericht dat wij 30 gasten kunnen uitnodigen om corona-proef naar ons te komen luisteren. 2 drankjes van het huis!
  Data: 20 juni 2020 (aanvang 20:45-22:30) OF 26 juni 2020 (aanvang 20:15-22:00).
  Bij groter animo zullen extra data worden toegevoegd (zie onderaan)!
 2. Toegang tot de Try-Out show in November (datum & locatie volgt nog). Bij deze show zult u als EERSTE de nummers van het nieuwe album horen én de nieuwe show zien!
  Hierbij moeten wij mededelen dat we waarschijnlijk te maken gaan hebben met beperkte plekken ivm de corona maatregelen. Boekers en organisatoren van evenementen hebben in dat geval voorrang bij de toewijzing van de tickets. Mocht de situatie zich voordoen dat wij u geen toegang kunnen bieden, dan zal u een passend alternatief aangeboden worden. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.
 3. Toegang tot de New Years Party op 9 januari 2021. De New Years Party is een jaarlijks evenement in de grote zaal van Duycker waarin wij met onze fans het nieuwe jaar vieren! De NYP is de spetterende afsluiter van het Duycker Blues Fest: Blues klassieker wisselen wij af met eigen materiaal en natuurlijk gieten wij weer enkele top2000 klassiekers in een DWB jasje! Ook hier geldt dat we dit nog niet 100% kunnen toezeggen i.v.m. de corona maatregelen.
 4. Toegang tot al het videomateriaal dat wij dit jaar produceren, met uitzondering van de Try-Out Show.
 5. U ontvangt als eerste ons nieuwe album op CD zodra deze uit is!
 6. Na het festivalseizoen van ’20-‘21 ontvangt u een online magazine. Foto’s, interviews, artikelen en videomateriaal zal worden gebundeld tot een terugblik op 2020/2021! Gelijktijdig met het magazine ontvangt u een aanbod om nog een jaar langer Familielid te blijven. Het aanbod en prijs zullen afhangen van wat we dat jaar op de planning hebben staan en waarvoor investeringen nodig zijn!

Ja! Hoe word ik lid?

Om lid te worden van de Dave Warmerdam Band Familie kunt u zich aanmelden DEZE LINK of door te mailen naar info@groovetown.nl met als onderwerp: Aanmelding DWB Familie. Hierin kunt u aangeven voor welk bedrag u lid wilt worden van de familie. Om misbruik te voorkomen, vragen wij u een bedrag te doneren vanaf € 50,-. (Dit is deels entreegeld voor Loodsconcert, Try-Out en NYParty, en deels donatie voor de voorbereidingen van de Try-Out en CD) Daarnaast kunt u aangeven of u de show van 20 juni of 26 juni** wilt bijwonen!

Tenslotte hebben wij de volgende info nodig:
– Uw voor- en achternaam
– Postadres (voor de CD)

Uw telefoonnummer (In het onwaarschijnlijke geval dat wij u een alternatief willen aanbieden voor de Try-Out en/of de NYP doen wij dit het liefst telefonisch en in overleg met u.) Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link waar u uw donatie kunt doen! Mocht uw gewenste datum niet beschikbaar zijn, dan laten wij u dat weten!

*   Ik wil alleen graag naar een concert in juni. Kan dat?

Jazeker! Wij begrijpen natuurlijk dat niet iedereen een dusdanig bedrag kan missen in deze tijd, maar toch graag een concert in juni wilt bijwonen! Daarom kunt u als zogenaamde Vriend van DWB toch bij een concert zijn! Meld u aan via aanmelden DEZE LINK of door te mailen naar info@groovetown.nl met als Onderwerp: Aanmelding DWB Vriend en vermeld welke datum (20 of 26 juni) u graag wilt bijwonen, uw naam en telefoonnummer. Voor de toegang (en u krijgt natuurlijk ook 2 drankjes van het huis) vragen wij een donatie naar eigen invulling vanaf € 20,-. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link waar u uw donatie kunt doen! Mocht uw gewenste datum niet beschikbaar zijn, dan laten wij u dat weten!

**  Zodra 20.6.20 en 26.6.20 vol zijn, zal 19.6.2020 worden toegevoegd aan de concertdata als extra show. Als er nóg meer animo blijkt te zijn, zullen wij nog een extra concert organiseren op 25.6.2020. Om te voorkomen dat wij voor een halve zaal spelen (wat in deze tijd helaas niet rendabel is), willen wij u vragen om in eerste instantie voor de 20 of 26 juni te kiezen. Mocht u écht verhindert zijn, laat het ons weten en dan kunnen wij kijken wat we kunnen doen!

Wij zijn verplicht u vooraf aan de shows in juni enkele vragen te stellen met betrekking tot uw gezondheid. Bent u verhinderd of twijfelt u aan uw gezondheid? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij eventueel uw plek aan iemand anders kunnen geven. Alleen in dat geval is restitutie (tot € 20,-) mogelijk. Tickets zijn op naam en alleen in overleg overdraagbaar.

Wij hopen van u te horen en hebben er heel veel zin in om u weer te zien!

Liefs,
De Dave Warmerdam Band

Time

(Friday) 20:15

Location

Lisse - Loods